Магазини за облекло

Пазаруването от онлайн магазини за облекло е много удобно, а и полезно. Винаги може да направите най-добрия избор на много добра цена.  Сигурно веднага си задавате въпроса „Как да се науча да се обличам добре и да не хвърлям парите си на вятъра?”

 

Първото и може би най-важното нещо, което можете да направите, преди да можете наистина изхарчите  пари за закупуване на дрехи онлайн е да измерите с точност вашите ханш, гръдна обиколка, рамене, талия и други.  Щом имате точните си мерки, винаги ще може да направите най-добрия избор за дреха. Не забравяйте, размерите в различните магазини са различни. Много от производителите и дизайнерите нарочно правят мерките по-големи, за да предизвикат Вашата суета. Затова най-добрият вариант да отвърнете на удара, да знаете собствените си мерки и да ги използвате при избора на артикул. Обикновено в онлайн магазините има таблици с размери, които отговарят на даден номер. Измерете всичко, което е нужно и след като сте направили обстойно проучване на цените и на магазина, можете да пристъпите и към поръчка на дрехата.  

 

В зависимост от това, което искате да си купите, ще ви трябват различни мерки на части от тялото ви. Не е лошо да осъвременявате мерките си всеки път като влезете в онлайн магазин за облекло. Ако например трябва да изберете сутиен, то не е достатъчно само да премерите гръдната си обиколка и размера на чашката. От значение е и стойката ви в момента на сваляне на мерките. Ако сте прегърбена и се опитвате да глътнете част от стомаха, защото не се харесвате така в огледалото, то има голяма вероятност като ви донесат бельото, да има неприятна изненада. Защото в тази стойка мерките са различни и сутиенът няма да ви е удобен. И в крайна сметка ще хвърлите парите си на вятъра.

 

За мъжете, също има  няколко области, на които трябва да се обърне внимание. Ако купувате панталони, не е достатъчно да измерите само дължината от талията до глезена, а и също така да премерите бедрата си. Представете си, че сте си харесал най-хубавия и елегантен панталон и обувайки го се оказва, че навсякъде ви е добре, но поради това, че бедрата ви са прекалено слаби, ви стои меко казано като на закачалка. Ако купувате риза , не забравяйте да вземете размера на гърдите, дължината на ръкава си и размера на вашият врат.

 

Без значение дали сте мъж или жена, най-важното нещо преди да направите покупка в онлайн магазин за дрехи е да измерите с точност мерките си. Тогава ще бъдете удовлетворени от покупката и няма да се налага да връщате дрехата обратно в магазина.





{START_COUNTER}